Nieuwe Kant & Klaar gerechten van Lufo

Paginaweergave:   2082

Nieuwe Kant & Klaar gerechten van Lufo

Lang niet iedereen heeft zin om lang in de keuken te staan om wat lekkers klaar te maken. Gelukkig hoeft dit ook niet, er zijn namelijk meer dan genoeg Kant & Klaar maaltijden die je kunt gebruiken. Lufo, alom bekend van het Surinaams eten binnen handbereik, heeft sinds kort drie nieuwe gebruiksklare gerechten gelanceerd. Benieuwd welke gerechten dit zijn? Lees dan snel verder om hierachter te komen, we hebben het namelijk allemaal voor je op een rijtje gezet!

De komst van de nieuwe gerechten

Lufo heeft dus een drietal nieuwe gerechten gelanceerd binnen het assortiment. Met deze gerechten proberen zij om Surinaams eten binnen handbereik te krijgen. Deze gebruiksklare maaltijden zijn ideaal voor de mensen die snel iets op tafel willen zetten maar die wel willen genieten van authentieke Surinaamse smaken. Lufo had een tijdje geleden al een aantal Surinaamse gerechten opgenomen, echter hebben ze er nu dus nog een paar bij. Voorheen kon je al kiezen voor de gerechten van Surinaamse Pom, Zoutvlees, Bakkeljauw en de Kerrie kip. Deze staan ook bekend om hun heerlijke, originele smaken.

Bij de bekende Surinaamse gerechten horen deze erbij, hieronder voor je op een rijtje te zetten:

  • Lufo Pikante Kip

Je kunt het natuurlijk al wel zien aan de naam, deze Kant en Klare maaltijd bestaat uit malse kipfilet met een pikant smaakje. Door de keuze voor de authentieke ingrediënten weet je zeker dat je over een unieke smaak beschikt. Hoewel je de kip prima op brood kunt doen is het ook erg lekker met rijst of groente. Je moet natuurlijk wel van pittig houden!

  • Ajam Ketjap

Ajam betekent kip in het Javaans (Indonesisch). Ajam ketjap is een Surinaams-Javaans gerecht wat nagenoeg iedereen wel bekend. Dit is een gebruiksklaar gerecht wat heerlijk is in combinatie met brood of rijst. Door de volle smaken is deze kip ook erg lekker voor bij het roerbakken. Het is een prima smaakmaker die je kunt gebruiken als basis voor alle mogelijke soorten gerechten.

  • Surinaamse Teri

Teri is een super populair Surinaams gerecht van pittig bereide visjes, gedroogde, gezouten ansjovissen. Deze vis heeft een zoute smaak die echt een hoop kan doen voor jouw roerbak gerecht. Het gerecht staat onder de bedenkers bekend onder naam Ikan Teri. In Suriname wordt gewoon teri of terie genoemd. Ze zijn knapperig gefrituurd en daarna met kruiden gebakken. Het lekkerste is om telo met teri te eten. Telo is een speciaal soort cassave wat een unieke smaak toevoegt aan het gerecht.

Met de komst van deze Kant en Klare gerechten van Lufo wordt het nog net even wat makkelijker om de unieke smaken van de Surinaamse keuken te ontdekken. Door de unieke ingrediënten en de oorspronkelijke recepten is het niet meer nodig om zelf in de keuken te staan. Ideaal voor de mensen die niet zoveel tijd hebben om iets lekkers klaar te maken.

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Droevige Mededeling

Droevige Mededeling... Wij zijn geschokt door het geheel onverwachte overlijden van onze oprichter en begripvolle directeur. Rust in vrede, Team Lufo

Lufo Varkensstaart Surinaamse Recepten

Suri’Toko is een heerlijke Delicatesse winkel in Frankrijk waar jij terecht kan voor heel wat tropische en Surinaamse producten. Zo kan je in Suri’Toko de producten van Lufo vinden waaronder het heerlijke Zoutvlees en Varkensstaart.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com