Samen Sterk – Covid-19

Samen Sterk tijdens Covid-19 - Team Lufo
Paginaweergave:   34

Vandaag is een ander soort 1 april en elk jaar bereiden en verheugen we in Nederland op Koningsdag die begint te naderen. We maakten ons op voor een gelukkiger oranje feest, maar het bestrijden van Coronavirus / COVID19 is de test van onze generatie, de eerste grote uitdaging van de 21e eeuw. Het zal laten zien hoe de wereld kan worden verenigd of wanhopig kan worden. Het zal ook toekomstige generaties laten zien hoe de mensheid op de harde manier heeft ontdekt dat de wereld één enkele plaats is, en grenzen zijn slechts denkbeeldige lijnen op kaarten. Door onze natuur gezond te houden, blijven we gezond. Dieren beschermen, zal ons ook beschermen.

Hoewel medisch personeel, politie of militairen, kassiers van supermarkten, postbodes of bezorgers niet thuis kunnen blijven, moeten we ervoor zorgen dat ons personeel veilig is, en dat geldt ook voor onze medewerkers. Thuiswerken helpt u anderen te helpen niet ziek te worden. Dit lijken de tijden te zijn waarin medische expertise, fondsen voor medische benodigdheden en preventieve strategieën het meest nodig zijn.

We hebben geen medische ervaring en de getroffen landen hebben verschillende behoeften.

Van deze plaats uit willen wij al diegenen die in ‘Social Distancing’  zitten, in huis of andersoortige quarantaine, of erger nog, iemand hebben die in het ziekenhuis ligt, vanwege de Covid-19 pandemie, waar ook ter wereld, en met name in Nederland, Suriname of op Curaçao, namens het gehele LUFO-team kracht, wijsheid en sterkte toewensen. Elk begin heeft een einde. Laten we er elk voor ons het beste van maken. Gedraag je in ’s  hemelsnaam verantwoord en tot ziens! We shall overcome!

Dus wat gaan we doen? Blijf thuis en blijf betrokken, verantwoord.

Eén wereld, één thuis.

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Surinaamse Frita Burger Recept

Zo maakte de foodblogger Thisggirlcancook van de Frita balletjes een Surinaamse Frita Burger. Zo’n fritta is op zich goed te vergelijken met een Nederlandse kroket maar hij is bijlange niet zo smeuig vanbinnen.

Surinaamse Pom by Maddie’s Foodblog

Ze had voor de pomtayer van LUFO gekozen zonder eerder kennis te hebben over andere merken. Desondanks ontvingen we veel positieve commentaar over de kwaliteit en smaak ervan. Zelfs in haar onervarenheid met het merk blijkt dit toch een uitstekende keuze geweest te zijn.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com