Lufo Bakkeljauw

Paginaweergave:   120

Lufo heeft een uitgebreid assortiment met een grote diversiteit.

Lufo is al jarenlang een begrip van lekker Surinaams eten

Lufo Bakkeljauw Filet

Lufo Bakkeljauw

In Suriname staat de gezouten kabeljauw (Klipvis) bekend als bakkeljauw. De meeste mensen in kiezen voor onze gezouten bakkeljauw vanwege de makkelijke bereiding, kwaliteit & smaak. 

Kant & Klare Surinaamse Bakkeljauw

De multiculturele samenleving in Nederland is voor Lufo de drijfveer geweest om verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker te maken. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Surinaamse Gerechten Lufo

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit

Lufo Bakkeljauw Kant-en_klaar

Kant & Klare Bakkeljauw

Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Pomtayer pommix Oriental Actie

Surinaams Eten
binnen handbereik

lufo-fabriek
loader

Lufo International Trading

Sinds 1983

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit aan Kant-en-Klare Surinaamse gerechten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com