Surinaamse Pom by Maddie’s Foodblog

Paginaweergave:   846

We zijn dol op het vinden van foto’s en artikelen over onze producten die online geplaatst worden, in artikelen, blogs of op social media. Zo vonden we de leuke blog van Maddie’s Foodlife waar ze haar Surinaamse Pom recept deelde. 

Volgens Maddie is het altijd leuk om nieuwe gerechten te proberen die wat minder standaard zijn dan bijvoorbeeld een normale ovenschotel met prei, gehakt en aardappelpuree. Wat Maddie heeft gemaakt is de Surinaams Pom met kip, voor sommigen in Nederland is dit Surinaamse gerecht echter heel bekend!

Ze had voor de pomtayer van LUFO gekozen omdat dat het enige was wat ze in de toko verkochten. Niet wetend of dit het beste merk was. Ondanks haar onervarenheid met andere merken, kregen we de complimenten over de stevigheid en smaak van onze pomtayer.

Omdat haar vriend gedeeltelijk Surinaams is, vindt ze het interessant om meer te weten te komen over de Surinaamse keuken; zo verdiend zij zijn goedkeuring met haar Surinaamse Pom!

Klik hier voor haar Surinaamse Pom Recept Recept:  https://maddiesfoodlife.nl/recepten/hoofdgerechten/surinaamse-pom-met-kip-recept/ 

Laat het haar weten als je dit hebt gemaakt door een Instagrambericht te plaatsen met de hashtag #maddiesfoodlife.

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Traditionele gerechten voor Keti Koti

Traditionele gerechten voor Keti Koti: een speciaal maaltijd om te vieren. Stap binnen in de smaakvolle wereld van Surinaamse tradities met onze blogpost over traditionele gerechten voor Keti Koti! Laat je verrassen door de heerlijke combinaties en betekenis achter deze speciale maaltijden die gevierd worden tijdens belangrijke herdenkingsdagen. Ontdek hoe deze culinaire hoogstandjes een feestelijke touch geven aan jouw viering. Bereid je voor op een smaakvolle reis vol…

Surinaamse Frita Burger Recept

Zo maakte de foodblogger Thisggirlcancook van de Frita balletjes een Surinaamse Frita Burger. Zo’n fritta is op zich goed te vergelijken met een Nederlandse kroket maar hij is bijlange niet zo smeuig vanbinnen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com