Lufo Zoutvlees

Paginaweergave:   195

Lufo heeft een uitgebreid assortiment met een grote diversiteit.

Lufo is al jarenlang een begrip van lekker Surinaams eten

Lufo Zoutvlees

Zoutvlees is gepekeld en gekruid rundvlees. Het rundvlees wordt in plakjes gesneden en enige tijd in pekel met een speciale kruidenmix gerijpt. Na het rijpen wordt het product in vacuum pakjes of in emmers verpakt. Zoutvlees is een belangrijk component voor Surinaamse gerechten, in het bijzonder voor de groente-gerechten. Surinaams eten zonder zoutvlees is haast ondenkbaar. Dus in elke Surinaamse keuken vindt u zoutvlees.


Lufo is de enige leverancier die zoutvlees in emmers verpakt en die haar emmers voorziet van een lekdichte seal, waardoor hygiëne gegarandeerd is en waardoor de emmers geschikt zijn om naar het buitenland te verzenden.

Een gesealde emmer met Lufo zoutvlees is een waarborg voor:

  • een juist gewicht – goede kwaliteit – houdbaarheid
  •  versheid – hygiëne – lekdichtheid (export geschikt)Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit

Kant-en-klaar zoutvlees

Kant & Klare Zoutvlees

Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Pomtayer pommix Oriental Actie

Surinaams Eten
binnen handbereik

lufo-fabriek
loader

Lufo International Trading

Sinds 1983

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com