Over Ons

Over Ons

Lufo favicon-32x32

Over Ons

Lufo International Trading
sinds 1983

Over Ons Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Years of
Heritage
Organic
Products
Countries
Globally

Lufo is echter voornamelijk bekend om het uitstekende zoutvlees dat door ons geproduceerd wordt. Door het gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit rundvlees, de unieke productie wijze en constante kwaliteitscontroles (wij voldoen aan alle eisen van de Voedsel Waren Autoriteit) is Lufo zoutvlees al jarenlang een garantie voor kwaliteit.

lufo-fabriek
Lufo favicon-32x32

Surinaamse Keuken

Koken met Passie

Gemak dient de mens

De multiculturele samenleving in Nederland is voor Lufo de drijfveer geweest, een uitgebalanceerde mix te maken van kant en klare Surinaamse gerechten. De belegde broodjes met pom, zoutvlees, kerrie kip en bakkeljauw zijn de meest bekende en ook de meest gevraagde broodjes. Wij zijn ervan overtuigd, dat onze kant en klare producten u meer omzet zullen opleveren, omdat uw klanten de fijne smaak zullen waarderen.

Jarenlang een begrip
voor liefhebbers van lekker eten!

Suriname wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan bevolkingsgroepen en culturen. Als gevolg hiervan is de Surinaamse keuken een mengelmoes van Chinese, Creoolse, Indiase (Hindoestaanse), Indonesische (Javaanse), Joodse, en Nederlandse gerechten. Het wordt ook wel gezegd dat de Surinaamse keuken een verzameling is van de beste gerechten uit alle windhoeken. Een echte multiculturele keuken! Door deze unieke samenstelling wordt de Surinaamse keuken beschouwd als één van de smaakvolste van het gehele Caribische gebied en is het niet moeilijk te begrijpen waarom Surinaams eten overal een ongekende populariteit geniet.Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continu uitgebreid met een grote diversiteit aan vleeswaren en andere etenswaren die ondertussen al jarenlang een begrip zijn bij liefhebbers van lekker eten.
Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Surinaams eten binnen handbereik!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com