Suriname wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan bevolkingsgroepen en culturen. Als gevolg hiervan is de Surinaamse keuken een mengelmoes van Chinese, Creoolse, Indiase (Hindoestaanse), Indonesische (Javaanse), Joodse, en Nederlandse gerechten. Het wordt ook wel gezegd dat de Surinaamse keuken een verzameling is van de beste gerechten uit alle windhoeken. Een echte multiculturele keuken!
Door deze unieke samenstelling wordt de Surinaamse keuken beschouwd als één van de smaakvolste van het gehele Caribische gebied en is het niet moeilijk te begrijpen waarom Surinaams eten overal een ongekende populariteit geniet.Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continu uitgebreid met een grote diversiteit aan vleeswaren en andere etenswaren die ondertussen al jarenlang een begrip zijn bij liefhebbers van lekker eten.

Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken,kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Lufo is echter voornamelijk bekend om het uitstekende zoutvlees dat door ons geproduceerd wordt. Door het gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit rundvlees, de unieke productie wijze en constante kwaliteitscontroles

(wij voldoen aan alle eisen van de Voedsel Waren Autoriteit) is Lufo zoutvlees al jarenlang een garantie voor kwaliteit.

 

  • All
  • Kant en Klare Gerechten
  • Lufo Marinades
  • Surinaamse_Pom
  • Surinaamse Worstsoorten
Kant en Klare Surinaamse Pom

Kant en Klare Surinaamse Pom

Lufo Moksi Meti Marinade

Moksi Meti Marinade

Kant en Klare Kerrie Kip

Kant en Klare Kerrie Kip

Chasew Marinade

Chasew Marinade

Javaanse Marinade

Javaanse Marinade

Kerrie Marinade

Kerrie Marinade

Kant en Klare Zoutvlees

Kant en Klare Pom

Fa Chong

BBQ Marinade

BBQ Marinade

Saw Chong

Pom Kroket