Surinaamse Recepten
Serves: 4 - Prep: 35 Minutes - Cook: 30 Minutes
Fa Chong Basis Recept
Deze basis is goed te gebruiken op vers krokante Surinaamse puntjes (als broodbeleg) gesneden in plakjes gestoomd of gebakken, vooral als deze met ei wordt gebakken.
- SMAKELIJK ETEN

Ingrediënten:
- Basis:
- 1 pk . Lufo Fa Chong
- 1 gesnipperde ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 tomaat
- 1 Maggiblokje.
Bereidingswijze:
- Fa Chong Stomen recept; op smaak maken.
- De Lufo Fa Chong (Kip / Varken) uit het plastic pakje halen en in plakjes of blokjes gesneden stomen.
- Fa Chong Bakken recept; op smaak maken.
- Uien fijn snijden.
- Knoflook teentjes fijn snijden.
- Gesneden Uien en Knoflook in olie, boter of margarine goudbruin bakken, een kleingesneden tomaat bijvoegen
- het Maggiblokje erbij doen
- De klein gesneden stukjes of reepjes Fa Chong bijvoegen en zwarte peper toevoegen, het vervolgens mengen met het totaal.
- Daarna nog even 5 minuten laten stoven in een gesloten pan.

Surinaams Eten binnen handbereik
Ons Product Overzicht
- All
- Bakkeljauw
- Kant & Klare 200gram
- Kerrie Recepten
- Lufo Marinade
- Pomtajer
- Zoutvlees