Lufo Worstsoorten

Paginaweergave:   72

Lufo heeft een uitgebreid assortiment met een grote diversiteit.

Lufo is al jarenlang een begrip van lekker Surinaams eten

Lufo worsten - Moksi Meti

Lufo Saw Chong & Fachong

Met de heerlijke Lufo worstsoorten kan je diverse smakelijke gerechten op tafel toveren. Een traditioneel gerecht, Moksi Meti, wat letterlijk gemengd vlees betekent en gewoonlijk geserveerd wordt met vier soorten vlees: kip, geroosterd varkensvlees (Cha sew), geroosterde buikspek en Saw Chong of Fa chong. Vroeger werd er ook eend gebruikt, maar tegenwoordig is dit vervangen door geroosterd buikspek.

Lufo Fa Chong

Lufo Fachong Recept

Fa chong zijn Chinese gedroogde kruidige worstjes en ze zijn erg populair in de Surinaamse keuken, vooral geliefd bij Surinamers met een Chinees achtergrond. In de authentieke Chinese keuken wordt fa chong vaak gebruikt als smaakmaker. Het wordt diagonaal of in kleine blokjes gesneden en vervolgens geroerbakt in gerechten zoals nasi, bami, omeletten en groentegerechten. Fa chong kan lang bewaard worden in de vriezer (controleer wel altijd de houdbaarheidsdatum) en na opening van de verpakking is het ongeveer een week houdbaar in de koelkast.

Lufo Fa Chong worstsoorten

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit

Lufo is een toonaangevend bedrijf in de productie van Surinaamse maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten voor zowel bedrijven als consumenten. Ons assortiment omvat een breed scala aan Surinaamse gerechten & belegsoorten voor broodjes, kant-en-klare maaltijden en smakelijke vlees- en worstproducten. Geniet van de heerlijke smaken en authentieke gerechten die Lufo te bieden heeft!

Surinaamse Marinades

Pomtayer pommix Oriental Actie

Surinaams Eten
binnen handbereik

lufo-fabriek
loader

Lufo International Trading

Sinds 1983

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit aan Kant-en-Klare Surinaamse gerechten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com