Lufo Cha Sew

Paginaweergave:   64

Lufo heeft een uitgebreid assortiment met een grote diversiteit.

Lufo is al jarenlang een begrip van lekker Surinaams eten

Lufo Cha Sew

Lufo Cha Sew

Cha Sew (ook wel geschreven als Char siu, cha siu of cha siew) is een gerecht dat de harten van fijnproevers verovert. Dit typisch Chinese gerecht is te vinden op bijna alle menukaarten van Chinese restaurants of afhaalrestaurants en toko’s. Het wordt traditioneel gemaakt van gemarineerd varkensvlees, maar tegenwoordig kan het ook met kip bereid worden. Na urenlang marineren wordt het vlees geroosterd tot in perfectie.

Lufo worsten - Moksi MetiMoksi Meti met Cha Sew

Lufo Cha Sew is een geweldige toevoeging aan elke maaltijd, vooral als het gecombineerd wordt met andere worstsoorten, zoals het Moksi Meti gerecht. Het is een populair Surinaams-Chinees gerecht dat geliefd is in zowel het land zelf als in Nederland. De naam betekent letterlijk “gemengd vlees” en bestaat uit geroosterde cha sew, kip, geroosterd buikspek en/of worst (fachong). Het wordt meestal geserveerd met noedels of rijst, maar smaakt ook heerlijk op een Surinaams broodje.

Lufo Fa Chong worstsoorten

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit.

Surinaamse Marinades

Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Pomtayer pommix Oriental Actie

Surinaams Eten
binnen handbereik

lufo-fabriek
loader

Lufo International Trading

Sinds 1983

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit aan Kant-en-Klare Surinaamse gerechten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com