Surinaamse Pom Recept van thisgirlsblackbook.com

Surinaamse pom recept thisgirlsblackbook.com
Paginaweergave:   578

ThisGirlsBlackBook is een mooie en vooral informatieve blog over eten, genieten en de betere dingen in het leven.

Tewa is een moeder en kinderboekenschrijfster die houdt van koken en reizen. Op haar blog bespreekt ze leuke restaurantjes, heerlijke recepten, toffe reisbestemmingen en goede cosmetica. Zij doet dit allemaal vanuit haar unieke perspectief en met een vlotte pen.

Als iemand die voorvechter is van de donkere culturen en keuken gebruikt zij haar blog om andere donkere vrouwen een stem en vooral een podium te geven. Waarom zijn donkere vrouwen namelijk zo ondervertegenwoordigd in de Nederlandse media? Naar welke donkere Nederlandse vrouw kan je dezer dagen opkijken? Tewa vond hier na lang zoeken geen sluitend antwoord op en besloot ZELF die donkere vrouw te worden die vrouwen en kleine meisjes in heel Nederland kan inspireren.

Als onderdeel van haar blog geeft Tewa eveneens goede en informatieve kookworkshops. In een grote industriële keuken toont zij kleine groepen vrouwen hoe je traditionele Surinaamse gerechten zoals Pom en Roti maakt.

Op deze blogpost deelt ze haar geheim van haar lieve oma van de Surinaamse Pom, ook hier maakt ze gebruikt van de Lufo Pomtayer en de kant-en-klare zoutvlees, klik hier voor haar Surinaamse Pom recept op Thisgirlsblackbook.com
Tijdens haar workshop gebruikt zij hoogwaardige ingrediënten en legt zij alles haarfijn uit.

Een van de ingrediënten die nooit mag ontbreken zijn de marinades van Lufo. Tewa is zelf erg verzot op Lufo en gebruikt Lufo vaak wanneer zij Surinaamse gerechten klaarmaakt. Het is een van de beste manieren om die typisch Surinaamse smaak op je bord te toveren.

 

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Surinaamse Frita Burger Recept

Zo maakte de foodblogger Thisggirlcancook van de Frita balletjes een Surinaamse Frita Burger. Zo’n fritta is op zich goed te vergelijken met een Nederlandse kroket maar hij is bijlange niet zo smeuig vanbinnen.

Surinaamse Pom by Maddie’s Foodblog

Ze had voor de pomtayer van LUFO gekozen zonder eerder kennis te hebben over andere merken. Desondanks ontvingen we veel positieve commentaar over de kwaliteit en smaak ervan. Zelfs in haar onervarenheid met het merk blijkt dit toch een uitstekende keuze geweest te zijn.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com