Lufo Cassave

Paginaweergave:   35

Lufo heeft een uitgebreid assortiment met een grote diversiteit.

Lufo is al jarenlang een begrip van lekker Surinaams eten

Lufo Cassave Blok

Lufo cassave blok & geraspte cassave

Cassave is een veelzijdige wortel die in verschillende gerechten gebruikt kan worden. Het wordt ook wel yucca, maniok of tapioca genoemd en is afkomstig uit Zuid-Amerika. Deze wortel kan op verschillende manieren bereid worden, namelijk door te koken, bakken, frituren of wokken.

Koken is een veelvoorkomende bereidingswijze voor cassave. Het is belangrijk om de cassave goed te schillen en in gelijke stukken te snijden voordat je het gaat koken. Na ongeveer 20 minuten koken is de cassave zacht en klaar om geserveerd te worden als bijgerecht of toegevoegd te worden aan soepen en stoofpotten.

Een andere populaire optie is bakken. Hierbij wordt de cassave gesneden in dunne plakjes en gebakken tot ze knapperig zijn. Dit geeft een lekkere textuur aan de cassave en kan geserveerd worden als snack of bijgerecht.

In de Surinaamse keuken wordt cassave op veel manieren bereid. Denk aan teloh, cassavebrood, bojo, kasiri, kwak, her’ heri en zelfs koekjes!

Frituren van cassave zorgt voor een heerlijk knapperige buitenkant met een zachte binnenkant. Om dit te bereiden moet de cassave eerst gekookt worden en daarna gefrituurd totdat ze goudbruin zijn. Serveer de knapperige cassave blokjes met Bakkeljauw en/of Teri, dan heb je het welbekende Surinaams gerecht, Teloh op tafel getoverd.

Surinaamse Teri
Lufo Bakkeljauw Kant-en_klaar

Lufo geraspte Cassave

Geraspte cassave is een veelzijdig en multicultureel ingrediënt dat in verschillende gerechten wordt gebruikt, vooral in de Surinaamse keuken. Het kan worden gebruikt voor heerlijke desserts zoals Surinaamse bojo of gevulde cassave kroketten, maar ook als basis voor een smakelijke cassave soep.

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit

Lufo is een toonaangevend bedrijf in de productie van Surinaamse maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten voor zowel bedrijven als consumenten. Ons assortiment omvat een breed scala aan Surinaamse gerechten & belegsoorten voor broodjes, kant-en-klare maaltijden en smakelijke vlees- en worstproducten. Geniet van de heerlijke smaken en authentieke gerechten die Lufo te bieden heeft!

Pomtayer pommix Oriental Actie

Surinaams Eten
binnen handbereik

lufo-fabriek
loader

Lufo International Trading

Sinds 1983

Lufo heeft door de jaren heen haar assortiment continue uitgebreid met een grote diversiteit aan Kant-en-Klare Surinaamse gerechten.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com