Kom Proeven met Howard Komproe

Paginaweergave:   541

Kom Proeven met Howard Komproe

Kom Proeven ster Howard laat ons kennis maken met kant-en-klare Lufo diepvries bakkeljauw in “Kom Proeven” en krijgt daarbij het spontane ongezouten advies van Baba Yaga.

De typisch Surinaamse Lufo bakkeljauw wordt ontdooid in de micro-oven en laat in tegenstelling tot verse bakkeljauw je huis onmiddellijk in de geur van een heerlijk bereid visgerecht. Grote voordeel is dat je huis geen urenlang vol zit met doordringende visgeur tijdens de vele uurtjes dat je ‘t vers kookt.

Volgens Baba Yaga zijn er zoveel vissen in de zee, en is bakkeljauw de lekkerste. Samen met wat rijst of brood zal dit heerlijk smaken. Howard en Baba Yaga kozen voor diepvries kouseband erbij. Toch nog een beetje werk…

Lufo selecteerde voor zijn kant-en-klare versie bakkeljauw de allermooiste en beste stukjes zonder graten. Gedaan met aan je mond te zitten plukken en visgraten uit je keel te halen!

Hoe snel kan het gaan om zo een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel te toveren, geen uren vis staan garen in de keuken… tijd voor zoveel leukere dingen! Zo simpel en toch zo lekker!

Howard en Baba Yaga beamen het : “Lufo, nice! Goed gedaan!” maar van die diepvries kouseband blijven ze liever af… maar daar kan Lufo niets aan doen…

Na dit lezen en het filmpje kijken, ook zo’n zin gekregen in een heerlijke kant-en-klare bakkeljauw, ga snel naar de winkel of surf dan eens naar onze veelbelovende recepten :

#bakkeljauw

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Surinaamse Frita Burger Recept

Zo maakte de foodblogger Thisggirlcancook van de Frita balletjes een Surinaamse Frita Burger. Zo’n fritta is op zich goed te vergelijken met een Nederlandse kroket maar hij is bijlange niet zo smeuig vanbinnen.

Surinaamse Pom by Maddie’s Foodblog

Ze had voor de pomtayer van LUFO gekozen zonder eerder kennis te hebben over andere merken. Desondanks ontvingen we veel positieve commentaar over de kwaliteit en smaak ervan. Zelfs in haar onervarenheid met het merk blijkt dit toch een uitstekende keuze geweest te zijn.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com