KOM PROEVEN! Onze Kant en Klare Surinaamse Pom

Kom Proeven Surinaamse Pom
Paginaweergave:   577

KOM PROEVEN! Onze Kant en Klare Surinaamse Pom

De fantastische Nederlandse stand-up comedian en stemacteur Howard Komproe van Surinaamse afkomt is grote fan van Lufo. Howard is ondertussen ook een gekende YouTube blogger en trekt vele kijkers aan met zijn opzwepende filmpjes die door je huiskamer knallen!
Howard startte zijn carrière aan de Toneelschool in Utrecht, maar al gauw merkte hij dat optreden op feestjes en stand-up comedy meer zijn ding was. Entertainen zit in zijn bloed. Het duurde niet lang of Howard werd bekend als een talentvolle stand-up comedian.

Ongetwijfeld leerde hij in dat wereldje de geweldige actrice Jetty Mathurin kennen, ook van Surinaamse afkomst. Velen onder ons kennen haar uit Sesamstraat.

Zet deze twee impressionante figuren bij elkaar en je krijgt vuurwerk! Voeg daar nog een lekkere maaltijd aan toe en het wordt één groot feest. Met Suriname in hun hart, maakt de Surinaamse keuken hen nog steeds heel blij…

De Lufo kant-en-klare Surinaamse Pom met zoutvlees smaakt verrukkelijk of zoals de Sesamstraat-actrice Jetty zegt:

“Als het van Lufo is, dan is het lekker”

Jetty en Howard kunnen het niet anders zeggen “Het is precies goed”! Nou, fijn toch?! En “Zou Lufo het zien?” stellen ze zich dan de vraag… Tuurlijk zien wij bij Lufo dit!! Hoe mooi is dit!

Lufo Pom… welk product kan je anders beter in de schijnwerper zetten als het erop aankomt de beste pom te bereiden?

Pom is dé Surinaamse ovenschotel bij uitstek. De topper onder de toppers die zonder twijfel voorgeschoteld wordt bij elke feestdag of speciale gelegenheid.

Een essentieel product in de Surinaamse keuken.

Pom is een ovengerecht met verse kip of nog makkelijker en sneller op tafel met kant-en-klaar lekker Lufo zoutvlees dat in een vuurvaste schotel in de oven wordt bereid.

Als de door jou bereide knol tayer, en de verschillende verse inheemse groenten en fris citrussap gemengd zijn, wordt het kwaliteitsvolle zoutvlees toegevoegd.

En nog handiger dan rechtstreeks uit het diepvriesvak, het kant-en-klare zoutvlees rechtstreeks in de pan te gieten, kan het echt niet worden.

Als je het zelfs nog wat sneller wil laten gaan in de keuken, heb je weinig tijd door het werk of ben je zelf niet zo’n keukenprinses, dan komt Lufo alwéér met dé ultieme oplossing! Het lost zelfs alle verwachtingen in van Howard Komproe en Jetty! Wat een smaken!

Kant en klare Surinaamse Pom met zoutvlees. Het werk werd al voor jou gedaan. Enkel de diepvries openen, uithalen, microgolfoven in, verpakking openen en smullen maar… je zal versteld staan van de kwaliteit.

Share This Post

Awesome Work

You May Also Like
Surinaamse Frita Burger Recept

Zo maakte de foodblogger Thisggirlcancook van de Frita balletjes een Surinaamse Frita Burger. Zo’n fritta is op zich goed te vergelijken met een Nederlandse kroket maar hij is bijlange niet zo smeuig vanbinnen.

Surinaamse Pom by Maddie’s Foodblog

Ze had voor de pomtayer van LUFO gekozen zonder eerder kennis te hebben over andere merken. Desondanks ontvingen we veel positieve commentaar over de kwaliteit en smaak ervan. Zelfs in haar onervarenheid met het merk blijkt dit toch een uitstekende keuze geweest te zijn.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com