Javaanse Bami met Lufo Marinade

Javaanse-Bami-Kip

-1 fles Lufo Javaanse marinade bevat 20 eetlepels marinade.
– Voor 4 personen.

Ingredients

Instructions

Bereidingswijze:

Breng een pan met water aan de kook. Voeg 1 eetlepel olie aan het water toe. De spaghetti hierin gaar koken. Let op dat de spaghetti niet te zacht wordt (maar al dente). De spaghetti in een vergiet laten uitlekken. Voeg bij de nog hete spaghetti 2 eetlepels javaanse marinade en 1 eetlepel olie en meng het geheel goed. Op smaak afmaken met zout en voor meer pittigheid 1 of meer eetlepels marinade toevoegen. De bami kan zo opgediend worden. Voor het opdienen de klein gesneden selderie bij de bami toevoegen.

De bami kan ook worden gebakken.

Laat de hierboven vermelde gekookte spaghetti, waaraan 2 eetlepels javaanse marinade reeds is toegevoegd, goed afkoelen. Verhit een pan met 4 eetlepels olie. Doe hierin 4 eetlepels marinade. Voeg de bami toe en op een zacht vuur telkens omkeren totdat deze warm geworden is. Voor het opdienen de klein gesneden selderie bij de bami toevoegen.