Welkom bij Lufo

Over Ons

Lufo produceert een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de foodsector als de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten.

Lufo is echter voornamelijk bekend om het uitstekende zoutvlees dat door ons geproduceerd wordt. Door het gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit rundvlees, de unieke productie wijze en constante kwaliteitscontroles (wij voldoen aan alle eisen van de Voedsel Waren Autoriteit) is Lufo zoutvlees al jarenlang een garantie voor kwaliteit.

Onze Producten
Awesome Image)
Awesome Image)

Het begin van Lufo

We believe in having one landscape designer handle the job from its conception on paper, to the realization on your property. The reason by doing this you are able to communicate and work with a single individual. The last years we grew very quickly, so 1986 was the year we opened a second location. The new location started with five new landshapers. In the 30+ years of experience our staff keep your property looking and functioning beautifully. Plus our landscapers are fully licensed.

Awesome Image)

Introductie Pomtajer

Pomtajer op de Nederlandse markt.
Lufo pomtajer komt uit Suriname en wordt daar verantwoord geoogst en verwerkt. Lufo pomtajer is 100 % pure pomtajer.
Met de Lufo pomtajer wordt er overheerlijke pom gemaakt. Pom is een Surinaamse ovenschotel die wordt gemaakt op feestdagen en bij andere speciale gelegenheden. Pom is heerlijk op brood. Verrukkelijk met gekookte aardappelen of met rijst en snijbonen of kouseband.

Awesome Image)

Zoutvlees emmers

Lufo is de enige leverancier die zoutvlees in emmers verpakt en die haar emmers voorziet van een lekdichte seal, waardoor hygiëne gegarandeerd is en waardoor de emmers geschikt zijn om naar het buitenland te verzenden.
Een gesealde emmer met Lufo zoutvlees is een waarborg voor: - een juist gewicht - goede kwaliteit - versheid - houdbaarheid - hygiëne - lekdichtheid (export geschikt)

Awesome Image)

Lufo Bakkeljauw

Bakkeljauw is gezouten en gedroogde vis. Zeer bekend bij de mensen uit het Caribisch gebied. De bakkeljauw van Lufo is gemaakt van de Alaska Pollock en is graten arm. Bakkeljauw is een essentiële component voor veel Surinaamse gerechten en wordt in een groot aantal groenten- en vleesgerechten gebruikt.

Awesome Image)

Kant En Klare Gerechten

Lufo produceert een grote verscheidenheid maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel horeca als de eindgebruiker.

Hierbij valt te denken aan een scala verschillende Surinaamse belegsoorten zoals Bakkeljauw, Kip Kerrie voor Roti, Zoutvlees beleg, Kip Soja, Pom met kipfilet en Rundvlees gestoofd.

Surinaams eten Binnen handbereik

300+

Surinaamse Toko's

100%

Tevreden Klanten

150+

Recepten

Onze Team

Tasting Medewerker

Melissa

The master-builders off human happiness no one rejects, ours avoids pleasure itself.

Evenement Manager

Sharlene

Anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, our because it is pain

Verkoop medewerker

Manon

How all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and replace.

Productie Manager

Ian

I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings the great ...

AANVRAAG

FORMULIER